bill geits (16-01-10), D J V A H I D (14-02-10), hardrock007 (15-01-10), Labyrinth (16-01-10), nima_hl (15-01-10), ripek (14-02-10), Saeed-Milan (14-02-10)
Windows XP SP3
Windows Vista SP2
Windows Seven Final
Apple Mac OS X
Linux & Unix Based
Google Chrome OS
هیچکدام ! در انتظار یک سیستم عامل بی نقص !
دوستان تاپیک ها کاملا کنترل میشن لطفا با آرامش بیشتر ادامه بدید ( مخصوصا جناب vb_m )، هر کدام که بهتر باشه کوچک ترین سودی که به شما نمیرسه هیچ حتی پایه های دوستیهاتون رو هم دچار رعشه میکنه . . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
میلاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
bill geits (16-01-10), D J V A H I D (14-02-10), hardrock007 (15-01-10), Labyrinth (16-01-10), nima_hl (15-01-10), ripek (14-02-10), Saeed-Milan (14-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
یکی نیست، باهاش بحث کنیم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی خرید CD رایگان اوبونتو :
کد:http://shipit.ubuntu.com
N@VID (14-02-10), ripek (14-02-10), Saeed-Milan (14-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظر من نصبت به دید افراد سیستم عامل هم می تونه خوب و بد باشه.
مثلاً یک ویندوزی و یک لینوکسی نمیشه کلی گفت ولی خوب امنیت تو لینوکسه دادا من خودم شخصاً ابونتو رو خیلی دوست دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (14-02-10)
آخر خریده یا رایگانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (14-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
چرا ویندوز سرور 2003 و یا سرور 2008rc2 رو توی انتخاب هاتون نگذاشتید؟
واقعا در استفاده کردن از منابع حرف اول رو میزنند
من از سرور 2008rc2 که بر مبنای سون هست استفاده می کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
nima_hl (14-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
به نظر من دو نکته بیشتر از هر موضوعی برای کاربرانی ویندوز 7که بصورت 24 ساعت سیستمشون روشن هست و دائم در حال کار است و دچار مشکل های احتمالی می شود به چشم می آید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - نصب بسیار آسان و سریع ویندوز 7
2 - قابلیت تعمییر ویندوز در هر شرایط حتی زمانی که ویندوز دیگر بالا نمی آید و به هیچ عنوان دسترسی به اطلاعات با ارزش در درایو ویندوز نباشد شما می توانید با قرار دادن DVD ویندوز در درایو و زدن کلید F8 وارد قسمت انتخاب نوع بالا آمدن ویندوز شوید و در اولین انتخاب گزینه تعمییر ویندوز رو انتخاب کنید تا براحتی محیط مناسبی جهت انتقال فایل های با ارزش برای شما نمایان شود !
آفرین به سازندگان ویندوز که بعد از تولید ویندوز 6 و 7 این قسمت رو بالاخره ایجاد کردند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rezaaghili (14-02-10), Saeed-Milan (14-02-10)
کاربر شهرسختافزار
البته این قابلیت ویندوز 7 خیلی عالیه و من شخصاً بعد از کار با 7 دلن نمی آد از ویندوز جدا بشم ولی باید به سازندگان Free BSD هم تبریک گفت برای ایجاد یک OS با بالاترین زمان کار بدون هنگ کردن واقعاً محشره بی خود نیست Yahoo از همین سیستم عامل استفاده می کنه.
N@VID (14-02-10)
۲-۳ سال پیش یه گند تاریخی از سرورهای میکروسافت در اومد که از لینوکس استفاده کرده بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برادر داری اذیت میکنی ! خرید رایگانه ! یعنی در کل پول نمیدی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث ما سیستم عامل های Desktop است نه Server ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در کل داره از این Terminal اوبونتو خوشم میاد، صد تا CMD رو با هم میخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
esyoo (15-02-10)
کاربر شهرسختافزار
شما خودت استادیولی در کل داره از این Terminal اوبونتو خوشم میاد، صد تا CMD رو با هم میخوره
ولی من فقط و فقط فدورا رو به همه پیشنهاد میدم
واقعا بی نظیر هست
http://forum.fedoraproject.ir/
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks